logo_t_vliegveld

Werken of stage lopen bij 't Vliegveld

klik hier voor uw sollicitatieformulier

Wegrestaurant 't Vliegveld is een erkent SVH-leerbedrijf.
Leerlingen kunnen hier stage lopen voor de volgende opleidingen:
Restaurant en of Keukenopleidingen.
Naast de leerlingen bieden wij onze vaste medewerkers ook de mogelijkheid om cursussen te volgen. Zo blijft men "up to date".

Medewerkers bediening m/v

Het restaurant biedt plaats aan ongeveer 100 personen, opgedeeld in 3 afdelingen, waar kleine vergaderingen , koffietafels, warm en koud buffet, of een (bedrijfs)feest kan worden georganiseerd. Een bedieningsmedewerker neemt de bestellingen op, serveert drankjes en gerechten uit, en biedt de gast de service aan, die van hem /haar verwacht wordt. Gastvrijheid en vriendelijkheid zijn vanzelfsprekende zaken, die worden gegarandeerd door het restaurant. Horeca-ervaring is wel gewenst, maar niet vereist. Echter is een interne opleiding ook mogelijk. Daarnaast is het ook mogelijk, om een cursus naast je werk te volgen, en zal door het restaurant zeker gestimuleerd worden.

Zelfstandig werkende kok

Dit is een enthousiaste, initiatiefnemende zelfstandig werkende kok, die ons team met kennis en daad kan versterken. Naast de normale werkzaamheden bestaat ook de mogelijkheid voor een verdere opleiding d.m.v. cursus en/of training binnen of buiten het bedrijf. Ben jij het die ons team weet te versterken, solliciteer dan on-line.

Studenten en oproepkrachten m/v

Ook zijn wij regelmatig op zoek naar representatieve, flexibele, en uiteraard zeer vriendelijke studenten en oproepkrachten, die ons kunnen assisteren in het restaurant. Een interne opleiding is mogelijk. De meest voorkomende werkzaamheden zijn:
Opnemen van bestellingen
Uitserveren van drankjes en gerechten
Uitruimen van tafels
Schoonmaken

Ook zoeken wij voor in de keuken studenten en oproepkrachten, die onze keukenbrigade kunnen assisteren met o.a:
Warme en koude voorgerechten
Nagerechten
Schoonmaken

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Dhr. A Valk, te bereiken op telefoonnr. 0161-222516, of via mail: personeelszaken@t-vliegveld.nl

gourgette